De foto moest nog even op maat worden geknipt voor het lijstje

11 april 2017

Afgelopen Dinsdag zijn  Anton Jungerhans, Pieter van Ooststroom, Wim Kwak, Rien Rovers en Walter Grootens op bezoek gegaan bij Olaf de Jongh in Bennekom. Het was een prachtige zonnige dag, Anton, Wim en Walter ontmoeten elkaar op station
Ede-Wageningen, na een kopje koffie en een broodje kroket gingen zij naar Olaf waar Rien zich bij hun aansloot.

Olaf kreeg de groepsfoto van de korpsreünie (waar hij niet bij kon zijn) maar waar hij nu toch bij stond. Na een korte rit werd Het Veerhuis in Opheusden bereikt waar zij een kleine versnapering tot zich namen en Pieter ook aansloot.

Op Pieters voorstel gingen zij naar de Grebbenberg en hebben daar de oorlogsgraven bezocht, aan het einde van de dag werd Olaf weer thuis gebracht en zijn Wim, Anton en Walter nog een hapje gaan eten. Al met al een fantastische dag.

7 augustus 2016

Op 7 augustus gingen 7 man van het Terrible3 een dagje varen met de Stichting Nu of Nooit, Anton Jungerhans en Walter Grootens haalden Olaf de Jong op uit Bennekom en op de boot sloten Dries de Vink, Rien Rovers, Herman Wortelboer en Jan Taal zich aan.

Na een kopje koffie begon het tochtje over de Rijn via de IJssel naar ford  Pannerden, tijdens het varen werd van een uitstekende lunch genoten.

Tijdens de terugtocht werden plannen gesmeed voor de peloton's reünie van 2017, ons 50 jarig bestaan. Om vijf uur werd een voortreffelijke Chinese maaltijd op de boot geserveerd, het was  een prima dag.

Terrible Third, derde peloton Waarnemings- en Verkenningscompagnie Korps Commandotroepen 1967 - 1968

 

 

Contact: info@terrible3. nl